DIEREN IN HUN NIEUWE THUIS

Wil je laten weten hoe het gaat met je geadopteerde schat. Stuur een bericht naar e-mail: cad-dieren@telenet.be

Dieren die reeds geadopteerd werden kan je via deze link bekijken

ADOPTIE

Ons hoofddoel is verloren / gevonden dieren herenigen met hun eigenaar. Af en toe hebben we poezen ter adoptie

BEZINT EER JE BEGINT: een poes kost veel geld: voeding, kattenzand, jaarlijkse inentingen, dierenartskosten bij ziekte, medicatie, pension tijdens de vakantie, enz...

Ondanks alle inspanningen, sensibilisatiecampagnes van de overheid en de dierenbescherming blijft de toestand door het teveel aan poezen schrijnend.

De katten worden geplaatst met adoptiecontract. We voldoen aan de wettelijke verplichtingen: alle katten worden gesteriliseerd / gecastreerd, gechipt en geregistreerd vóór adoptie.

De poezen bevinden zich in huiselijke kring bij vrijwilligers, adoptie na afspraak.

Kittens worden per 2 geplaatst. Het is veel beter voor de ontwikkeling tot evenwichtige poezen. Bij adoptie missen ze hun vertrouwde omgeving, mensen die bij hen waren, hun mama en zeker broers en zussen om mee te spelen. Met 2 hebben ze minder stress, voelen zich nooit alleen en vernielen minder als ze met elkaar kunnen stoeien. Mensen die er 2 adopteerden beamen dit volkomen
DENK ERAAN KLEINE POESJES WORDEN SNEL GROOT!

We willen graag een gesprek met toekomstige adoptanten. Voor afspraak telefonisch contact nemen 03/440.05.48

We zoeken personen die af en toe poezen kunnen bijhouden in afwachting van adoptie

ROBBERKE

Kater circa 1 jaar - gecastreerd, gevaccineerd inclusief leucose, ontwormd, ontvlooid, getest op kattenaids en leucose, gechipt en geregistreerd. Dus alles erop en eraan!
Onze mooie vriend Robberke heeft een tijdlang in een tuin gewoond. Daarom plaatsen we hem graag waar hij op tijd en stond een frisse neus kan halen. Slechts één dag was hij wat timide. De volgende dag was het al grote liefde, inclusief liefdesbeetjes. Hij wordt daar nu op gecorrigeerd maar we plaatsen hem liever niet bij kinderen omdat het hen zou afschrikken. Op andere dieren is hij niet erg gesteld. Hij is superaanhankelijk, volgt je overal, springt omhoog om toch maar kopjes te kunnen geven. Hij zou zich goed voelen in een rustig gezin waar hij mee in de zetel of op schoot mag liggen, zich amuseren met zijn privé tv, namelijk de wasmachine, heel veel kopjes mag geven, maar waar hij ook zijn energioe kwijt kan.

Door de enorme drukte hadden we nog niet vermeld dat Robberke een fijne thuis gevonden heeft. We hebben niet anders dan positieve berichten over hem. Hij is nu bijna een maand bij zijn adoptiemama en is het al goed gewend. Met de al aanwezige bejaarde poes zijn er geen problemen geweest. De laatste hand wordt gelegd aan het afsluiten van de tuin en eerstdaags mag hij buiten spelen. Hij is een en al leven en energie, met intervals heeft hij “het vliegend zot”. Zijn adoptiemama liet ons weten dat een speelkameraadje welkom was. En... zaterdag was het zover, we hadden een superlief kitten dat nu zijn levensgezel is. 29/08/18: "binnen de vijf minuten waren ze onafscheidelijk. "Gaston" maakt het ook goed trouwens. Het zwart ondeugend dotje: altijd zo dapper achter zijn maat (die plots héél groot lijkt) aan het huppelen, zo schattig om zien. En 's avonds zo moe bij de mama liggen. Om dan 's nachts weer op te leven en in bed de voeten als prooi te zien."
Hopelijk gaan ze een héél lang, gelukkig poezenleven tegemoet

Naar boven